2010. szeptember 17., péntek

Együttműködés a Magyar Telekommal








"Tisztelt Hallgatók!

A Magyar Képzőművészeti Egyetem ebben a félévben is folytatja együttműködését a Magyar Telekommal.

Szeptemberben újabb tervezőgrafikai kihívásoknak kell eleget tennünk: kisalkalmazások design-ját tervezzük olyan „okos” telefonokhoz, mint az iPhone, vagy más, - például Android - operációs rendszereket használó készülékek

A design kutatás és fejlesztés projektben résztvevő hallgatók feladata az, hogy grafikai megjelenést adjanak a T-Com-os vagy BME-s fejlesztők által létrehozott alkalmazásokhoz.

A tavaszi félévben két hallgatónktól, összesen 6 tervet fogadtak el, illetve választottak ki a T-Com döntéshozói. Ezek megvalósítása zajlik, hamarosan láthatóak lesznek az említett platformokon. Mivel a fejlesztésben csak a mi egyetemünk vesz részt, jó esélyekkel indultok munkáitokkal.

A feladat elvégzéséhez minden lehetséges segítséget megadunk, a kiválasztást nyert tervek alkotóitól azonban önálló és kitartó munkát kérünk a megvalósulásig – természetesen továbbra is tanári segítséggel. A hallgatók díjazására a SmartPhones projektben összesen 800.000 Ft áll rendelkezésre. Minden évfolyamból várunk jelentkezőket.

A konkrét feladatkiírásról tájékoztatást illetve megbeszélést szeptember 22-én, szerdán 11 órakor tartunk, a III/15-ös teremben.

Üdvözlettel:

Labancz István"

Nincsenek megjegyzések: